Wednesday, 25 September 2013

Mari Ber"Business"

Asslamualaikum ladies,

Ya Allah, its been a while saya tak meng"update" blog ni kan. Rasa macam dah berhabuk blog ni.Fuh..Fuh..

Alhamdulillah, masih lagi diberi peluang untuk bernafas sehingga hari ini. Let just straight to our main topic for today. Business!! Yup,its about BUSINESS!! Kalau dah bekerja pun tak semestinya kita tak boleh buat business kan. It will be our side income which for sure we all need it. Tambah2 pulak minyak naik 20 sen kan.. :)

Actually diyana dah setahun lebih in this business. Buat slow2 and steady la katakan. Diyana target to be a fulltime housewife, In Sha Allah semoga dipermudahkan ye.

Bila ada business mestila ada produk kan!! So here were are...The hottest & famous product:
  
Sabun Marine Essence


Sangat best kot sabun ni. Even my baby daniel pun guna sabun ni. He got mild eczema and after use this alhamdulillah kulit makin gebus gitu. Me too use this sabun. :)

* BB Plus Collagen


Ini pun sangat best kot. Rasa pun yummy!! Macam minum ribena je. But its really good and have a lot of benefits for our skin dan sel2 badan :)

Product basic je kan. Yang memang semua orang akan pakai and cari for our beauty & health kan.

Senang sangat nak jual. Like me, Diyana akan try the product 1st dan tahu sendiri benefits. People will buy something with trust. They will love something that really effective and good kan!! :)

Nak start business ni senang je.

* Register ahli RM50
* Tiada minimum order
* Kalau beli lebih dapat bonus cash company transfer direct to your account

Nak tau details lagi boleh contact diyana je trus 0193531770. whatsapp pun boleh. :)

Daaa.... ^_^